1. Kindvriendelijk vakantiepark in Nederland
  2. Veel leuke familieuitjes in de omgeving
  3. Toekomstig binnen- en buitenzwembad

Kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

Wilt u gezellig met het hele gezin op vakantie en bent u hiervoor op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Resort Mooi Bemelen, een vakantiepark in Limburg, is een zeer geschikte plek om te verblijven tijdens een vakantie met de kinderen. Verblijf in luxe vakantiehuisjes in Bemelen voor 4 tot 6 personen, waar u heerlijk kunt genieten op een ruim buitenterras met buitenhaard en tuinmeubilair. Ideaal met prachtig zomerweer, maar ook 's winters kunt u heerlijk tot rust komen in de luxe kindvriendelijke vakantiehuizen. Komt u liever met een grotere groep? Resort Mooi Bemelen beschikt over een 12-persoons vakantiehuis, waar u gezellig met de hele familie kunt vertoeven. Een perfect vakantiepark met uw kinderen in Zuid-Limburg!

Momenteel wordt er op Resort Mooi Bemelen hard gewerkt aan het nieuwe centrumgebouw waar zich onder andere een binnen- en buitenzwembad, wellnesscenter, indoor gym en restaurant gaan huisvesten. Voor de start van het nieuwe seizoen in 2019 verwachten wij u te mogen verwelkomen in ons spiksplinternieuwe centrumgebouw. Beleef op ons vakantiepark voor kinderen dan veel waterpret en zwemplezier met uw kids in het binnen- en buitenzwembad en neem ze daarna mee uiteten in het nieuwe restaurant. Met de komst van het nieuwe centrumgebouw in 2019 hoeven de kinderen zich geen moment meer te vervelen op ons leuke vakantiepark voor kinderen. Zij vermaken zich dan uitstekend in de (binnen)speeltuin en op het springkussen, terwijl u zich uitleeft in de indoor gym of helemaal ontspant in het wellnesscenter. Resort Mooi Bemelen is een ideaal vakantiepark voor kinderen in Zuid-Limburg!

 
Bekijk onze kindvriendelijke vakantiehuizen
 

Vakantiepark voor kinderen in Zuid-Limburg

De omgeving van ons luxe vakantiepark biedt oneindig veel mogelijkheden voor jong én oud. Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Zuid-Limburg ervaart u het buitengevoel met de luxe van thuis. Ontdek Zuid-Limburg samen met uw kinderen door op fietsavontuur te gaan of een mooie wandeling te maken. Kies voor een uitdagende wandeling op blote voeten in het Blote Voeten Park; wedden dat de kinderen dit spannend vinden? Tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg moet u zeker de award winning dierentuin GaiaZoo en familiepretpark De Valkenier bezoeken. Met een dierentuin en pretpark bezorgt u uw kinderen sowieso een onvergetelijke dag! Kom na zo'n avontuurlijke dag heerlijk tot rust in uw kindvriendelijke vakantiehuis. Bezoek ook eens Kasteelruïne Fluweelengrot en Drielandenpunt Vaals. Verdwaal in het labyrinth, beklim de Wilhelminatoren en wandel door maar liefst drie landen; Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze vele leuke uitjes is Resort Mooi Bemelen een leuk vakantiepark voor kinderen.

 
Boek dit vakantiepark voor kinderen
 

Wat te doen met uw kinderen?

√  Dierentuin GaiaZoo

√  Pretpark De Valkenier

√  Blote Voeten Park

√  Drielandenpunt Vaals

√  Kasteelruïne Fluweelengrot

 
 

Een impressie van ons kindvriendelijke vakantiepark in Limburg