Green Resorts
Green Resorts

Over ons

Green Resorts

Voor een fijne vakantie of een goede investering

Green Resorts ontwikkelt en beheert al ruim 10 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden; op de Veluwe, in Noord-Brabant en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen vakantiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.

Alle medewerkers van Green Resorts staan voor u klaar om te zorgen dat u een heerlijke vakantie beleeft of u deskundig te adviseren bij het investeren in een eigen woning. Of het nu gaat om een mooi gelegen chalet of exclusieve vrijstaande villa: de mogelijkheden zijn eindeloos en verrassend.

Graag komen we persoonlijk met u in contact en natuurlijk nodigen we u ook van harte uit om uw vakantie bij ons te boeken. Tot ziens op één van onze luxe vakantieparken!