Geniet van de Lente in Limburg!
Volop fiets- en wandelplezier
Geniet van de Lente in Limburg!
Volop fiets- en wandelplezier
Geniet van de Lente in Limburg!
Volop fiets- en wandelplezier
Green Resort Mooi Bemelen
Resort Mooi Bemelen
Green Resort Mooi Bemelen
Vakantiehuizen op Resort Mooi Bemelen
Green Resort Mooi Bemelen
Omgeving Resort Mooi Bemelen
 
  1. Vakantiepark in Zuid-Limburg
  2. Vlakbij Valkenburg en Maastricht
  3. Op de grens van Duitsland en België
  4. Luxe vakantiehuizen
 

Luxe vakantiepark in Zuid-Limburg

Op zoek naar een luxe verblijf in een schitterende cultuurrijke omgeving? Op en rondom Resort Mooi Bemelen vindt u het allemaal.

Met (in de toekomst) 150 unieke accommodaties - van rustieke vakantiewoning tot luxe villa, van 4 tot 12 personen - biedt Resort Mooi Bemelen voor ieder wat wils. Voor vertier, ontspanning en genot hoeft u in de toekomst het park niet te verlaten.
De faciliteiten zoals zwembad en restaurant zijn nog in aanbouw.  Dus binnenkort kunt u ook voor culinaire hoogstandjes terecht in het restaurant en vindt u  verkoeling in de zomermaanden  in het zwembad.  

Van schitterende natuur tot authentieke cultuur

Op Resort Mooi Bemelen verblijft u in het rustieke dorpje Bemelen, vlakbij natuurreservaat de Bemelerberg en de groeve 't Rooth. De omgeving is volop bezaaid met fietsknooppunten en wandelroutes. Cultuur snuiven kunt naar hartenlust in het nabijgelegen Maastricht en Valkenburg. En wat dacht u van een bezoekje aan de vele authentieke plaatsjes net over de grens in Duitsland en België?

Ervaar het zelf

Beleef een heerlijke vakantie op Resort Mooi Bemelen. Bekijk de accommodaties, faciliteiten en omgeving. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te mogen begroeten op Resort Mooi Bemelen!

Resort Mooi Bemelen is onderdeel van Green Resorts

 
 
Plattegrond Acties en aanbiedingen
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.