Over Resort Mooi Bemelen

Vier vakantie in een luxe verblijf in een schitterende cultuurrijke omgeving middenin het groen: op en rondom Resort Mooi Bemelen vindt u het allemaal.
 

Over het resort

Met (in de toekomst) 150 unieke accommodaties - van rustieke vakantiewoning tot luxe villa, van 4 tot 12 personen - biedt Resort Mooi Bemelen voor ieder wat wils. Voor vertier, ontspanning en genot hoeft u in de toekomst het park niet te verlaten.
In de toekomst laat u zich heerlijk verwennen in een spiksplinternieuw wellnesscenter en geniet u van culinaire hoogstandjes in het restaurant. Uw energie kunt u kwijt in de indoor gym. Verkoeling in de zomermaanden is te vinden in het buitenzwembad, terwijl het binnenzwembad het hele jaar zorgt voor vertier en ontspanning voor jong en oud.
 

Van schitterende natuur tot authentieke cultuur

Op Resort Mooi Bemelen verblijft u in het rustieke dorpje Bemelen, vlakbij natuurreservaat de Bemelerberg en de groeve 't Rooth. De omgeving is volop bezaaid met fietsknooppunten en wandelroutes. Cultuur snuiven kunt naar hartenlust in het nabijgelegen Maastricht en Valkenburg. En wat dacht u van een bezoekje aan de vele authentieke plaatsjes net over de grens in Duitsland en België?


Ervaar het zelf

Beleef een heerlijke vakantie op Resort Mooi Bemelen. Bekijk de accommodaties, faciliteiten en omgeving. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Wij hopen u snel te mogen begroeten op Resort Mooi Bemelen!


Resort Mooi Bemelen is onderdeel van Green Resorts.