Green Resorts
Welkom bij Resort WaterWeelde
Welkom bij Resort WaterWeelde

Over ons

Over Resort WaterWeelde

Geniet van een luxe verblijf in een prachtige cultuurrijke omgeving of kies voor een relaxte kampeervakantie middenin het groen: op en rondom Resort WaterWeelde vindt u het allemaal.

Over het resort

Met unieke accommodaties - van een eenvoudig chalet tot een luxe villa en ruim opgezette kampeerplaatsen biedt Resort WaterWeelde voor ieder wat wils. Voor vertier, ontspanning en genot hoeft u het park niet te verlaten. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of ga los op het multifunctionele sportveld en de tennisbaan. Op het park vindt u ook een Grand Café. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het outdoor kinderspeelpaleis met trampoline luchtkussen en in het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor extra vertier.

Uitvalsbasis voor natuur en cultuur

Langs Resort WaterWeelde stroomt rivierarm Hollandsch Diep, die in verbinding staat met de Rijn en de Maas. Vanuit het park kunt u aan de overkant van het water Nationaal Park De Biesbosch al zien liggen. Dit beschermde natuurgebied is tevens het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, volop wilgenvloedbossen en kreken. Urenlang wandelplezier gegarandeerd! Het resort is daarnaast een uitvalsbasis voor culturele, culinaire of winkeluitstapjes. Geniet van de Brabantse gezelligheid in winkelstad Breda, laat u verrassen door het historische Dordrecht of bezoek het wellicht wat minder bekende, maar net zo interessante vestingstadje Klundert.

Ervaar het zelf

Beleef een heerlijke vakantie op Resort WaterWeelde. Bekijk de accommodaties, faciliteiten en omgeving. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te mogen begroeten op Resort WaterWeelde!

Resort WaterWeelde is onderdeel van Green Resorts.